1. Gotovi proizvodi:

Dvorišne kapije i ograde, balkonske ograde, stubišta i stubišne ograde, prozorske rešetke, rukohvati i sl. Sve gore navedeno izrađujemo prema vlastitim nacrtima i modelima, ali naravno da uvažavamo i vaše ideje, slike, nacrte, skice i slično kako bi dobili proizvod s kojim ste najviše vi zadovoljni, a ako gradite poslovno/stambene zgrade i tražite sposobnog partnera koji će realizirati ideje ograda vašeg arhitekta također ste na pravoj adresi. Kvaliteta se u našoj proizvodnji piše velikim slovima i na to smo ponosni. Svi proizvodi koji napuste naš pogon izrađeni su točno po mjeri mjesta ugradnje i u potpunosti su spremni za ugradnju, u nekim slučajevima čak do te mjere da su prikladni i za samougradnju sa strane “hobizanatlija”. Ugradnju vršimo gotovo diljem cijele Hrvatske.
Proizvodi koji se nalaze na otvorenom od korozije su zaštićeni vrućim pocinčavanjem te po želji kupca presvučeni posebnom bojom koja se nanosi izravno na pocinčane površine bez opasnosti od ljuštenja, upravo ovakva zaštita čelika nudi najdugoročniju zaštitu od korozije bez ikakvog daljnjeg održavanja.

2. Poluproizvodi:

Za sve bravara (ali i ostale osobe) koji sami izrađuju kapije, ograde i ostalo nudimo širok izbor poluproizvoda kao što su ukrasni kovani elementi svih vrsta, kovani šipkasti materijal, kovane cijev, šarniri, ukrasni vrhovi, montažni pribor, boja itd. Većinu ovih dijelova sami proizvodimo u našem pogonu od kada smo proizvodnju opremili s novim strojevima marke Hebö, to su posebni strojevi za izradu ukrasnih elemenata, šipki i cijevi za umjetničku bravariju.

3. Bravarske usluge:

Nudimo vam razne usluge kao što su prokivanje/graviranje (razni uzorci), raskivanje krajeva, savijanje pod kutom, savijanje svih vrsta lukova (točno po vašim mjerama), krojenje/rezanje, zavarivanje, bojanje/patiniranje…